16 илюстрации, които доказват, че малките моменти са най-важни
in ,

СладкоСладко

16 илюстрации, които доказват, че малките моменти са най-важни

Красивите илюстрации на Паскал Шампион ще ти покажат малките моменти, които са в основата на всяка щастлива и здрава връзка

Когато говорим за връзки, малките моменти са най-важни. Разбира се, по-големите жестове също са хубави. Но понякога малките жестове се приемат за даденост. Единственото, което има значение, е да сте заедно да и да се забавлявате. Художникът Паскал Шампион има талант да хваща точно тези малки моменти, които се превръщат в най-ценните в една връзка.

Виж още: 15 илюстрации, които показват светът такъв, какъвто е

Не пропускай малките моменти като вечеря на свещи в домашен уют, каране на колело в парка, бой с възглавници. Оценявай тези хубави моменти, за да имаш щастлива и здрава връзка.

1. Разходка под дъжда

Разходка под дъжда

Кой не иска да се почувства като герой от романтичен филм? Разходката под дъжда е романтична и те кара да се чувстваш, сякаш си част от това приживяване.

2. Приятелски двубой

Приятелски двубой

Карти, настолни игри, шах, това са част от малките моменти само с твоята половинка, които не трябва да пропускаш. По-интересно е, когато направите облог. Губещият ще приготви вкусна вечеря.

3. Мързелуване вкъщи

Мързелуване вкъщи

Стоейки си вкъщи, без да правиш нищо конкретно, често е много приятно. Единствено твоята компания вкъщи носи щастие на твоята половинка. Един от признаците на щастливата връзка е тишината, без да чувстваш напрежение или неловкост.

4. Разходка по плажа

Разходка по плажа

Какво по-романтично от разходка по плажа? Нощна разходка по плажа. Наслади се на красивия пейзаж.

5. Сутрешно кафе

Сутрешно кафе

Няма нищо по-освежаващо от това да се събудиш и да изпиеш спокойно сутрешното си кафе. Какво по-добро от това? Наслади се на кафето с твоята половинка.

6. В кафенето

В кафенето

Да прекараш време с половинката си в местното кафене е много романтично. Може би е уханието на прясно приготвените закуски или на кафето, или просто парижкото чувство, което се носи. Каквато и да е причината, приятно е да споделиш това време с половинката.

7. Разходка в снега

Разходка в снега

Още една причина да бъдеш близко до половинката, за да преборите студа. Гледайки падащия сняг, атмосферата става още по-романтична. Напълно ще забравиш за студа.

8. Бой със снежни топки

Бой със снежни топки

Още по-забавна е играта в снега. Никога не си прекалено възрастен за нея. Когато се изморите от боя със снежни топки, пробвайте да направите снежен човек заедно.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading…

0
Постоянното снимане с телефона кара мозъка ти да пропусне нещо важно

Постоянното снимане с телефона кара мозъка ти да пропусне нещо важно

12 модни тенденции, които се изправят срещу обществените нагласи

12 модни тенденции, които се изправят срещу обществените нагласи