9 красиви дами, които познаваме в ролята не не толкова привлекателни жени © Pinterest
in

ГотиноГотино ЛюбовЛюбов НевероятноНевероятно СладкоСладко СмяхСмях

9 красиви дами, които познаваме в ролята не толкова привлекателни жени

Понякога на някои красиви дами в киното им се налага да изиграят не особено добре изглеждащи жени. Превъплащенията им са впечатляващи

Тези красиви дами показват, че пред таланта не съществуват граници. Те успяват да изиграят не особено привлекателни жени и да заблудят всички с превъплащенията си. Гледайки ги в техните персонажи, никога не можеш да предположиш, колко добре излгеждат тези актриси в реалния живот.

Виж 9-те красиви дами, преобразили се в доста по-обикновени жени за филмите, в които участват

Виж още: 20 от най-красивите жени на нашето столетие

1. Зловеща семейна история

Зловеща семейна история
Зловеща семейна история © Pinterest

Удивителната Наоми Гросман не се събуди известна след изиграването на Пеър в култовия американски сериал Зловеща семейна история. Причината за това е, защото никой не я позна! Оказва се, че в сериала тя носи солидно количество грим (можеш да видиш процеса на гримиране тук), благодарение на който образът й изглежда толкова истински.

2. Теория за големия взрив

Теория за големия взрив
Теория за големия взрив © Pinterest

Мелиса Раок влиза в Теория за големия взрив като епизодична актриса, но с времето се справя толкова добре, че героинята й е прехвърлена към основния каст. Така Хауърд се влюби в нисичкото момиче с писклив глас Бернадетт Воловиц Ростенковски. А феновете на сериала се влюбиха в Мелиса.

3. Хари Потър и Бавачката Макфий

Хари Потър
Хари Потър © Pinterest
Бавачката Макфий
Бавачката Макфий © Pinterest

Носителката на Оскар Ема Томпсън е една от най-сериозните актриси във Великобритания. Тя се трансформира до неузнаваемост и то цели два пъти. В Хари Потър като професор Сибила Трелони и в Бавачката Макфий в ролята на Нани Макфий. Запитана, дали не се страхува да се появява в ролята не непривлекателни персонажи, Ема Томпсън отговаря: “Ако искаш да изглеждаш красива, можеш да станеш модел. Да си актриса е нещо по-различно”.

4. Слънчева Филаделфия

Слънчева Филаделфия
Слънчева Филаделфия © Pinterest

Американската актриса Теси Сърфис дори не би могла да очаква да получи ролята си в сериала. Причианата е доста проста – тя е наистина красива жена. И все пак, в края на краищата резултатът е впечатляващ и участието й е повече от запомнящо се.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Loading…

0
26 феноменални образци на улично изкуство

26 феноменални образци на улично изкуство

14 неудобни ситуации, в които всички високи хора могат да попаднат

14 неудобни ситуации, в които всички високи хора могат да попаднат