11 актьори, които няма да видиш в една сцена никога
in

ПолезноПолезно

11 актьори, които няма да видиш в една сцена никога

Тези холивудски звезди не се разбират помежду си и избягват да се засичат дори на снимачната площадка. Това са някои от най-известните актьори, които няма да видиш в една сцена никога

Без значение, колко са талантливи и известни, холивудските звезди все пак си остават хора и като всички нас имат своите слабости. Понякога те могат просто да не харесват някого, да имат разногласия или най-обикновени претенции спрямо свой колега. Ще ти разкажем за някои от най-популярните актьори, които няма да видиш в една сцена и ще ти разкрием причините за това.

Тези холивудски звезди не се разбират помежду си и избягват да се засичат дори на снимачната площадка. Това са някои от най-известните актьори, които няма да видиш в една сцена никога

Виж още: Топ 20 на най-богатите актьори в света

1. Дуейн Джонсън и Вин Дизел

Дуейн Джонсън и Вин Дизел
© Fast Five / Universal Pictures

Лесно е да предположиш, че Дуейн “Скалата” Джонсън и Вин Дизел са добри приятели, тъй като имат толкова общи черти. Това обаче е далеч от истината. Всъщност те изобщо не се харесват. Това се дължи на коментар, който Скалата публикува в Instagram през 2016 г., докато снима “Бързи и яростни”. Там той казва, че жените в актьорския състав са много забавни, но не може да каже същото за мъжете. Оттогава Дуейн Джонсън и Вин Дизел рядко се засичат на снимачната площадка. В интервю за “Ролинг Стоун” Скалата казва, че нямали общи сцени във филмите заради “различните подходи към правенето на кино”.

2. Лина Хийди и Джером Флин

Лина Хийди и Джером Флин
© Game of Thrones / HBO

Няма как да видиш Церсей Ланистър и Брон в една сцена в “Игра на тронове”. Още по-малко вероятно е да ги засечеш в една и съща стая. Това е така, защото през 2002 г. Лина Хийди и Джером Флин са били двойка. Очевидно обаче тяхната любовна история не свършва добре.

3. Джулия Робъртс и Ник Нолти

Джулия Робъртс и Ник Нолти
© I Love Trouble / Touchstone Pictures

Джулия Робъртс и Ник Нолти не са се засичали по време на снимките на “Обичам неприятностите”. Двете холивудски звезди просто не могли да се изправят един срещу друг, което довежда и до студените им отношения. По време на снимките, те не спират да си опъват нервите, както и тези на целия екип. След като снимките свършват, Джулия Робъртс и Ник Нолти споделят някои не толкова хубави думи един за друг в различни интервюта и се заклеват никога повече да не споделят екрана. Може ли това да се дължи на магията от името на филма?

4. Бил Мъри и Луси Лиу

Бил Мъри и Луси Лиу
© Charlie’s Angels / Columbia Pictures

Според слуховете по време на снимките на “Ангелите на Чарли”, Бил Мъри небрежно критикувал актьорския талант на Луси Лиу. Това довежда до скандал, който разваля отношенията им. В продължението на филма – “Ангелите на Чарли: Газ до дупка”, Бил Мъри е заменен от Бърни Мак.

5. Алиса Милано и Шанън Дохърти

Алиса Милано и Шанън Дохърти
© Charmed / Paramount Television

Причината за враждата между Алиса Милано и Шанън Дохърти не е известна, но резултатът ѝ е видим. Техните разногласия започват на снимачната площадка на сериала Charmed през 90-те. Тогава отношенията им стават толкова напрегнати, че Шанън Дохърти решава да напусне сериала след третия сезон. Добрата новина е, че те вече са изгладили различията си, но все още отказват да се снимат заедно.

6. Алек Болдуин и Шая Лабъф

Алек Болдуин и Шая Лабъф
© Richard Harbus / MEGA/Mega Agency/East News © Anthony Behar/Sipa USA/East News

Не във филм, а в пиеса на “Бродуей”, Алек Болдуин бил критикуван от Шая Лабъф, че не помни репликите си. “Ако не казваш твоите реплики”, казва Лабъф, “аз просто ще продължа с моите”. След инцидента, Болдуин пожелал да се откаже от постановката. Вместо това обаче продуцентите решават да премахнат Лабъф. Много малко вероятно е да видим тези холивудски звезди отново в една постановка или филм.

Списъкът с още актьори, които няма да видиш в една сцена никога, продължава на следващата страница.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Loading…

0
19 снимки, показващи, че все още има истински кавалери

18 снимки, показващи, че все още има истински кавалери

20 свежи туристически преживявания, които дори опитните пътешественици ще оценят

20 свежи туристически преживявания, които дори опитните пътешественици ще оценят