in ,

ПолезноПолезно

Как изглеждат 12 от най-популярните актьори в реалния живот

Някои от най-атрактивните холивудски звезди не са това, което изглеждат във филмите. Оказва се, че някои от най-харесваните актьори в реални живот са съвсем различни

Холивудските филми са изпълнени с атрактивни герои, притежаващи невероятна харизма. Те се превръщат в любимци на мъже и жени по целия свят. Но най-често имиджът им на големия екран няма нищо общо с действителността и ще се учудиш, колко непосредствени са някои от най-популярните актьори в реалния живот.

Някои от най-атрактивните холивудски звезди не са това, което изглеждат във филмите. Оказва се, че някои от най-харесваните актьори в реални живот са съвсем различни

Виж още: 14 акртьори, направили фрапиращи телесни трансформации заради роля

1. Джейсън Мамоа

Джейсън Мамоа
© Game of Thrones / HBO © ProjectTv / Instagram

Американският актьор с хавайски може често да бъде видян във филмите като мъж със страшен поглед и строго лице. Той стана най-популярен с образа си на суров войн в „Игра на тронове“. В реалния живот обаче Джейсън Мамоа е напълно различен от това, което показва на екрана.

Този супер висок човек винаги се усмихва, защото доброто настроение никога не го напуска. Той е семеен мъж, който обича жена си и децата си. Неговите постове в Instagram могат да накарат всеки да се чувства добре.

2. Джейми Дорнан

Джейми Дорнан
© ninomunoz / Instagram © PacificCoastNews / East News

Освен в актьорската си кариера, той е много успешен и като модел. Джейми често се появява в рекламни кампании на модни гиганти като Hugo Boss, Dior и Calvin Klein. Любимите му занимания в свободното време са да бъде с децата си и да играе голф. Той казва, че най-забавното нещо за него е да бъде родител.

3. Том Харди

Том Харди
© Mad Max / Warner Bros © tomhardy / instagram

Том Харди прилича на човек, който винаги живее на ръба. Той обаче се е променил драстично от момента, в който е създал семейство. Сега можеш да го видиш в образа на лошо момче само във филмите.

Популярен факт е и че Том Харди е много добър приятел с Леонардо ди Каприо. Те обичат да хващат нелепи басове и около тях винаги се случва нещо забавно. Като добавиш към всичко това любовта на Харди към кучетата и това, че обича да кара колело, получаваш класическия образ на добър човек.

4. Джуд Лоу

Джуд Лоу
© The Young Pope / HBO © LRNYC / MEGA / East News

Джуд Лоу е един от най-привлекателните актьори за нежния пол. Той обаче е малкото изключение, което потвърждава правилото. За разлика от другите актьори в реалния живот, Джуд Лоу има доста общо с героите, които играе във филмите. Той винаги изглежда добре и е разбил не едно и две женски сърца.

5. Джейк Гиленхал

Джейк Гиленхал
© Anne Marie Fox / Fox Searchlight © Bauergriffin.com / East News

Джейк Гиленхал е определян като един от най-красивите мъже на планетата и е сред най-желаните холивудски звезди. В реалния живот обаче той не се взема толкова на сериозно и често може да бъде забелязан да разхожда кучето си в небрежно облелко. Той е кръстник на детето на Хийт Леджър и Мишел Уилямс.

Както и други популярни актьори в реалния живот, Джейк обича животните и има куче.

6. Том Хидълстън

Том Хидълстън
© Thor: Ragnarok / Marvel Studios © Mirrorpix / East News

Том Хидълстън изглежда и се държи по такъв аристократичен начин на екрана, че не рядко е наричан най-сексапилният мъж във филмовата индустрия. Преди години, когато приключи връзката му с Тейлър Суифт, той взе най-доброто решение, като реши да пази личния си живот от любопитни журналисти.

Хидълстън се счита за лоялен феминист и се занимава активно с благотворителност. Неговата любов към децата го кара да отделя много време, за да помага на другите. В реалния живот Том е популярен и като интелигентен човек с голямо чувство за хумор. Осве всичко останало, той е и страхотен танцьор.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Loading…

0
14 акртьори, направили фрапиращи телесни трансформации заради роля

14 акртьори, направили фрапиращи телесни трансформации заради роля

12-те най-дълго живеещи животни. Някои от тях са от ерата на динозаврите

12-те най-дълго живеещи животни. Някои от тях са от ерата на динозаврите