in

ГотиноГотино ЛюбовЛюбов НевероятноНевероятно СладкоСладко СмяхСмях ПолезноПолезно

Как да накараш хората да те харесват – доказани психологически трикове

Разбери кои са тези безотказни психологически трикове, с които да изпъкнеш и накараш хората да те харесват

Хората са социални същества. Ние жадуваме да взаимодействаме, защото това е признак на благополучие, забавление и подкрепа. Има някои хора, които са естествено общителни и нямат проблем да започнат разговор с когото и да е. Повечето от нас обаче изпитват затруднения да говорят публично и да създават нови приятелства. Добрата новина е, че има някои психологически трикове, с които можеш да се научиш да привличаш вниманието върху себе си и да накараш хората да те харесват.

Разбери кои са тези безотказни психологически трикове, с които да изпъкнеш и накараш хората да те харесват

Виж още: 9 всекидневни навици, които имат най-щастливите хора, които познаваш

1. Напасвай езика на тялото си

Напасвай езика на тялото си
© BrightSide

Ако искаш да впечатлиш, да привлечеш внимание или уважание, наблюдавай езика на тялото на човека, с когото общуваш, и се опитай да го имитираш. Изследванията доказват, че това поведение ще покаже чувство на комфорт, ще засили доверието и ще ти помогне да изградиш по-дълбока връзка с човека отсреща.

2. Говори с открити длани

Говори с открити длани
© BrightSide

Езикът на тялото влиза по много различни начини, когато искаш хората да те харесват, но не всеки знае за този трик. Когато говориш с открити длани, повдигнати нагоре, това показва на събеседника ти надеждност и честност.

3. Практикувай уверена поза на тялото

Практикувай уверена поза на тялото
© BrightSide

Уверената поза на тялото ти може да стимулира мозъка ти да мисли, че си уверен в себе си, дори и да не го чувстваш наистина. Точно преди важна среща, отиди до огледалото и си представи, че си супергерой. Сложи ръце на ханша, повдигни глава, изправи стойката си и сложи голяма усмивка на лицето си.

4. Прави комплименти

Прави комплименти
© BrightSide

Важно е да казваш на хората, които смяташ за добри, умни или красиви, че са такива. Това не е просто учтивост, а влияе на околните относно това, което те мислят за теб.

На следващата страница ще ти покажем още психологически трикове, с които да направиш добро първо впечатление и да накараш хората да те харесват

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Loading…

0
7 неща, които привличат мъжете в женския външен вид

7 неща, които привличат мъжете в женския външен вид

25 поразителни снимки от цял свят

25 поразителни снимки от цял свят