in

9 деца на рок звезди, които намериха свой път към славата

Любопитните истории на 9 деца на рок звезди, които откриха своя път към успеха. Виж как изглеждат наследниците на някои от най емблематичните музиканти и дали последваха стъпките на известните си родители

Учените предполагат, че талантът и успехът могат да бъдат наследени, подобно на външния вид. А когато заговорим за деца на рок звезди, важи ли това правило и за тях или те просто получават по-големи шансове в живота да развият талантите си?

Любопитните истории на 9 деца на рок звезди, които откриха своя път към успеха. Виж как изглеждат наследниците на някои от най емблематичните музиканти и дали последваха стъпките на известните си родители

Виж още: 20 двойници на звездите, които сериозно ще те объркат

1. Джейд Джагър – дъщеря на Мик Джагър от “Ролинг Стоунс”

Джейд Джагър - дъщеря на Мик Джагър от "Ролинг Стоунс"
© therollingstones / Instagram © jadejezebeljagger / Instagram

Джейд започва кариерата си като модел, но по-късно решава, че повече ѝ харесва да създава бижута. От 1996 г. тя е собственик на Jade Inc, която произвежда луксозни бижута, носени от много известни личности във Великобритания и по целия свят.

2. Лола Ленъкс – дъщеря на Ани Ленъкс

Лола Ленъкс - дъщеря на Ани Ленъкс
© officialannielennox / Instagram © lolalennox / Instagram

Дъщерята на певицата, включена в списъка на 100-те най-велики артисти на всички времена, също избира музикалната кариера. За разлика от майка си, която изпълнява предимно рок и синтпоп, Лола предпочита джаза и блуса. Тя работи върху саундтрака на филма “Серенгети”, реализиран от The Discovery Channel.

3. Софи Симънс – дъщеря на Джийн Симънс от “Кис”

Софи Симънс - дъщеря на Джийн Симънс от "Кис"
© genesimmons / Instagram © sophietsimmons / Instagram

На 11-годишна възраст Софи участва в риалити шоуто на баща си Gene Simmons Family Jewels. Когато е на 20, тя е сред избора на журито за участие в The X Factor. На 22, тя решава да стане модел, а на 23 – певица. Днес Софи вече е участвала във фотосесии за някои от най-лъскавите списания, има реализирани музикални сингли и модна линия за облекла в плюс размер. Тя насърчава идеите за позитивно отношение възприемане красотата на тялото, независимо от неговия размер.

4. Анаис Галахър – дъщеря на Ноуъл Галахър от “Оуейсис”

Анаис Галахър - дъщеря на Ноуъл Галахър от "Оуейсис"
© AP / EAST NEWS © gallagher_anais / Instagram

Анаис участва в първата си модна фотосесия, когато е едва на 12 и веднага е наречена “следащата Кейт Мос“. Тя учи фотография в колежа на изкуствата в Камбъруел, Лондон и работи като модел. Участва в ревюта на Dolce & Gabbana и в рекламни кампании на Reebok.

5. Зак Старки – син на Ринго Стар от “Бийтълс”

Зак Старки - син на Ринго Стар от "Бийтълс"
© AFP / EAST NEWS © Photoshot / REPORTER / EAST NEWS

Синът на легендарния барабанист на “Бийтълс” също решава да стане барабанист и работи с много музикални групи. За известно време Зак дори свири в емблематичните британски групи “Ху” и “Оуейсис”.

Премини на следващата страница, за да видиш още деца на рок звезди и да разбереш техните любопитни истории по пътя към собствената слава

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Loading…

0
15+ радостни снимки, които ще направят делника ти по-специален

20 радостни снимки, които ще направят делника ти по-специален

16 факти за света, които ще те озадачат

15+ факти за света, които ще те озадачат