in

ГотиноГотино ЛюбовЛюбов СладкоСладко ПолезноПолезно

Как изглеждат децата на най-красивите жени в наши дни

Ще ти покажем снимки, разкриващи как изглеждат децата на най-красивите жени в наши дни и ще разбереш доколко красотата се предава по наследство

Въпреки, че супермоделите имат супер натоварени графици, изпълнени с ревюта и фотосесии, те все пак намират време да станат майки. Някои от тях дори повече от веднъж. И въпреки, че природата не винаги проявява своята щедрост, тези дами са истински щастливки. Виж как изглеждат децата на най-красивите жени в модната индустрия.

Ще ти покажем снимки, разкриващи как изглеждат децата на най-красивите жени в наши дни и ще разбереш доколко красотата се предава по наследство

Виж още: 12 от най-известните супермодели без грим. Виж как изглеждат

1. Синовете и дъщерята на Наталия Водянова

Синовете и дъщерята на Наталия Водянова
© natasupernova / Instagram © lucas_portman / Instagram

37-годишната Наталия Водянова е не само световно известен супермодел, но и майка на 5 деца. Тя има 3 деца от брака си с Джъстин Портман – синовете Лукас Александър и Виктор (отдясно) и дъщеря ѝ Нева (отляво). Другите ѝ 2 деца, Максим и Роман, са родени от брака ѝ с Антоан Арно.

2. Синът и дъщерята на Алесандра Амброзио

Синът и дъщерята на Алесандра Амброзио
© alessandraambrosio / Instagram

Бразилският супермодел и актриса с полско-ирански корени, Алесандра Амброзио, е известна най-вече като “ангел” на “Викторияс Сикрет”. Тя работи за популярната марка в продължение на 17 години. Амброзио има 2 деца от един и същи баща, бизмесменът Джейми Мазур – Аня и Ной.

3. Кандис Суейнпоъл

Кандис Суейнпоъл и нейния син
© angelcandices / Instagram

Кандис Суейнпоъл е лице на няколко козметични и парфюмерийни компании. През 2007 г. тя се появява за първи път в модното шоу на “Викторияс Сикрет”, а през 2010 г. става официално и “ангел” на марката. Суейнпоъл има 12-годишна връзка с колегата си модел Херман Николи. Те така и не сключват брак, но имат две прекрасни деца – Анака и Ариел.

4. Дъщерята на Хайди Клум

Дъщерята на Хайди Клум
© LCLA / Broadimage / East News © FIA Pictures / MEGA / East News

Когато Хайди Клум ражда най-голямата си дъщеря, тя се разделя с биологичния баща на момичето и започва да се среща с певеца Сийл, който по-късно осиновява детето. С възрастта Хелън все повече започва да прилича на майка си. Двойката има още 4 деца – Хелене Бошовен, Хенри Гюнтер Адемола Дашу Самуел, Йохан Райли Фьодор Тайво Самуел и Лу Сулола Самуел. През 2012 г. Клум и Сийл се разделят.

5. Дъщерята на Ким Бейсингър

Дъщерята на Ким Бейсингър
© REMY DE LA MAUVINIERE / East News © irelandbasingerbaldwin / Instagram

Айрлънд Болдуин е дъщеря на модела и актриса Ким Бейсингър и актьора Алек Болдуин. Още от малка, тя винаги е искала да стане модел и в момента успешно практикува професията, въпреки критиките, че има няколко килограма над нормата. Айрлънд не се срамува от тялото си и редовно публикува свои снимки в Instagram акаунта си.

6. Легендарната Туиги и нейната дъщеря

Легендарната Туиги и нейната дъщеря
© twiggylawson / Instagram © twiggylawson / Instagram

Лесли Хорнби, известна още като Туиги, е известна с това, че е първият супермодел и модна икона през 60-те години на миналия век. В първия си брак с актьора Майкъл Уитни, легендарният модел ражда единствената си дъщеря – Карла. Тя се развива отново в сферата на модната индустрия като текстилен дизайнер.

Още сними на децата на най-красивите жени ще намериш на следващата страница.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Loading…

0
9 силни филми по действителен случай и как режиьорите промениха историите им

9 силни филми по действителен случай и как режиьорите промениха историите им

Как изглеждат момичетата на Бонд днес

Как изглеждат момичетата на Бонд днес