in

СмяхСмях

11 странни факти за Ким Чен Ун

Решихме да съберем някои интересни и странни факти за Ким Чен Ун – най-непредсказуемия политик на нашето съвремие. Може би той изобщо не е толкова страшен?

Няма много информация за диктатора на Северна Корея. Той не говори много за личния си живот и можеш да намериш изключително странни факти за Ким Чен Ун в официалната му биография.

Има малко варианти да разбереш нещо повече за този човек. Единият е да прочетеш това, което пишат някои специализирани международни журналисти. Другият – да прочетеш докладите на южнокорейското разузнаване.

Решихме да съберем някои интересни и странни факти за Ким Чен Ун – най-непредсказуемия политик на нашето съвремие. Може би той изобщо не е толкова страшен?

Виж още: 10 фамилии, които управляват света и нашия живот

1. Рождената му дата не е известна

Рождената му дата не е известна
© AP/FOTOLINK

Ким Чен Ун е роден на 8 януари или 6 юли 1982 г. Или може би 1983?… Или 1984… Защо това е такава загадка? Твърди се, че диктаторът на Северна Корея иска да изглежда по-възрастен и зрял, затова официалната му година на раждане е 1982. Южнокорейското разузнаване обаче твърди, че Ким Чен Ун всъщност е роден 2 години по-късно.

2. Веждите му стават по-къси

Веждите му стават по-къси
© Polaris/East News © EAST NEWS © AP/EAST NEWS

На снимки, правени през годините, ясно се вижда, че има нещо странно с веждите на Ким Чен Ун – те стават по-къси. Смята се, че той иска веждите му да изглеждат като на неговия баща – Ким Чен Ир. Разбира се това е просто теория и би било още по-странно, ако Ким Чен Ун се икзаже официално по този въпрос.

3. Детството му е загадка

Детството му е загадка
© EPA/KCTV / HANDOUT/nationalpost

Лидерът на Северна Корея не разрешава да се публикуват негови детски снимки. През 2014 г. Обаче този кадър и някои други са показани на екран по време на голям военен празник в страната. Твърди се, че това са детски снимки на Ким Чен Ун, но никой не знае със сигурност дали това е вярно или не.

4. Той избра момичета за местна поп банда

Той избра момичета за местна поп банда
© TIME

В Северна Корея има поп музика, но тя не е това, което ние разбираме. Например, вместо дългокоси музиканти, в севернокорейските поп групи има военни оркестри. В своите клипове те трябва да показват колко добре живеят хората в Северна Корея.

Една от най-известните поп групи в страната е Moranbong. Говори се, че лидерът сам е избрал момичетата, а ние сме сигурни, че искаш да видиш този клип от техен концерт.

На следващата страница ще ти разкрием още странни факти за Ким Чен Ун

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Loading…

0
Топ 7 на най-бързите коли в света - брилянтен дизайн и скорост

Топ 7 на най-бързите коли в света – брилянтен дизайн и скорост

13 хитри начини да разчупиш леда при запознанства

13 хитри начини да разчупиш леда при запознанства