in

ЛюбовЛюбов СмяхСмях

15 филми, които ще пожелаеш да гледаш и да забравиш всичко останало

Всички ние обичаме магията на киното. Ето защо ти подготвихме компилация от филми, които ще пожелаеш да гледаш и ще забравиш за всички останало, защото ще докоснат дълбините на душата ти

Съвременният живот е превърнал в рутина желанието на всеки от нас да се стреми към нови и все по-ярки емоции. Често най-добрият начин да ги изживеем е като гледаме някой наистина добър филм. С това изживяване можеш едновременно да си вземеш почивка и да се заредеш с положителни емоции за предстоящите дни с всички задачи, които трябва да правиш през тях. Ние ти подготвихме списък с цели 15 филми, които ще пожелаеш да гледаш и да забравиш за всички останало, докато не изживееш тяхната емоция.

Всички ние обичаме магията на киното. Ето защо ти подготвихме компилация от филми, които ще пожелаеш да гледаш и ще забравиш за всички останало, защото ще докоснат дълбините на душата ти

Виж още: 15 семейни филми, подходящи както за деца, така и за възрастни

1. Доктор Сън (Doctor Sleep, 2019)

Доктор Сън (Doctor Sleep, 2019)
© Doctor Sleep / Warner Bros.

Този филм е по мотиви от роман на Стивън Кинг. Данни Торанс, главнният герой, има телепатични способности от детството си. Той обаче губи този уникален дар след съзряването си. Впоследствие обаче той научава за тайнствени ловци, чиято цел е да откриват подобни изключителнни деца и той решава да измисли как да ги спаси. Най-напред ще трябва да помогне на момиче със специални дарби на име Абра.

2. Дарителят (The Giver, 2014)

Дарителят (The Giver, 2014)
© The Giver / Tonik Productions

Главният герой на име Джонас живее в един идеален свят от бъдещето, в който няма проблеми и скърби. В същото време човечеството е лишено от емоции и спомени. Общността решава да го постави на позицията Приемник на паметта, която той трябва да заеме от настоящия Получател, който иска да го нраче Дарител. И тогава започва борбата срещу системата.

3. Обратен гард (Southpaw, 2015)

Обратен гард (Southpaw, 2015)
© Southpaw / Escape Artists

Филмът разказва историята на Били Хоуп – световен шампион в полутежка категория по бокс. Ролята му се изпълнява от Джейк Гиленхал. Неговият герой има всичко, за което един човек може да мечтае – бляскава кариера и любящо семейство. Един ден обаче съпругата му си отива и той трябва да остане сам с дъщеря им. Сега той трябва да се събере и да преодолее горчивата загуба.

4. Воини на светлината (Daybreakers, 2009)

Воини на светлината (Daybreakers, 2009)
© Daybreakers / Lionsgate

Действието се развива в не толкова далечното бъдеще, когато голяма част от земляните са се превърнали във вампири. Тези, които са успели да останат хора, се изправят и се борят срещу безсмъртните кръвопийци. Главнният герой, изигран от Итън Хоук, прави всичко възможно, за да спаси един умиращ свят.

5. Гост (The Caller, 2011)

Гост (The Caller, 2011)
© The Caller / Head Gear Films

Мери има много трудни отношения със съпруга си. След като се развежда, тя се оттегля и започва живота си от нулата. Плановете ѝ да промени живота си обаче не се реализират. След странно телефонно обаждане тя е уловена в мрежа от интриги. Тя продължава да получава подобни обаждания и ще получи нареждане да направи невъзможното.

На следващата страница ще ти покажем още хубави филми, които ще пожелаеш да гледаш

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Loading…

0
20+ зведи с коледни пуловери, които избиха рибата20+ зведи с коледни пуловери, които избиха рибата

20+ звезди с коледни пуловери, които избиха рибата

Какво се случва зад кадър на перфектните снимки

Какво се случва зад кадър на перфектните снимки