in

ЛюбовЛюбов

15 филми, които ще пожелаеш да гледаш и да забравиш всичко останало

Всички ние обичаме магията на киното. Ето защо ти подготвихме компилация от филми, които ще пожелаеш да гледаш и ще забравиш за всички останало, защото ще докоснат дълбините на душата ти

6. Австралия (Australia, 2008)

Виж още: 10 хубави филми, които вероятно не си гледал

Австралия (Australia, 2008) Австралия (Australia, 2008)
© Australia / 20th Century Fox

Никол Кидман е английска аристократка, която наскоро е загубила съпруга си и наследява ранчо в северната част на Австралия. За да спаси имуществото си от големите играчи в бизнеса с добитък, тя отива в ранчото точно преди Втората световна война. Хю Джакман, който превозва добитък, ѝ помага да изнесе добитъка си в друг град. Двамата усещат, че между тях се появява привличане.

7. Румънската кралица Мария (Queen Marie of Romania, 2019)

Румънската кралица Мария (Queen Marie of Romania, 2019)
© Queen Marie of Romania / Abis Studio

Мария е родена в могъщо семейство. Тя може да заеме трона на кралица на Великобритания, но отказва да се омъжи за Джордж V, който ѝ предлага брак. Вместо това тя избира за свой съпруг Фердинанд – румънският престолонаследник. След брака им тя е замесена в безкрайни скандали и конфликти.

8. Hearts and Bones, 2019

Hearts and Bones, 2019
© Hearts and Bones / Night Kitchen Productions

Даниел е военен форограф, чиято работа е свързана с пътувания из горещите точки по света. Героят се озовава на различни места и улавя случващите се събития. След едно завръщане у дома, той решава да организира изложба със свои фотографии. Преди изложбата таксиметров шофьор нна име Себаситан, бежанец от Южен Судан, се приближава до Даниел и го моли да направи няколко снимки на африкански хористи от градската общност.

По-късно обаче истинският му мотив изплува на повърхността. Ставва втпрос за това, че една от снимките, които Данниел е правил преди, показва родното село на Себастиан, където близките му са загиннали в клане, случило се преди много години. Таксиметровият шофьор го моли да не показва тази фотография, защото сега има нов живот и семейство, което не знае за тази трагедия.

9. The Space Between the Lines, 2019

The Space Between the Lines, 2019
© Gut gegen Nordwind / Komplizen Film

Еми, главнинят грой във филма, е омъжена жена. След като прави прави грешка и изпраща имейл до непознат на име Лео, животът ѝ се преобръща. Виртуалното приятелство започва да прераства в нещо повече и между двамата се появяват чувства.

10. The Bygone, 2019

The Bygone, 2019
© The Bygone / Vendetta Films

Животът събира млад фермер и момиче, живеещо в резерват. Скоро след запознанството им обаче тя изчезва мистериозно и той започва да я търси. По време на търсенето той открива много неочаквани подробности за живота в тези земи и решава да спаси новите си приятели на всяка цена.

Продължи към следващата страница за още хубави филми, които ще пожелаеш да гледаш

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Loading…

0
20+ зведи с коледни пуловери, които избиха рибата20+ зведи с коледни пуловери, които избиха рибата

20+ звезди с коледни пуловери, които избиха рибата

Какво се случва зад кадър на перфектните снимки

Какво се случва зад кадър на перфектните снимки