in

ГотиноГотино ЛюбовЛюбов СладкоСладко СмяхСмях

12 филми, които си заслужават да отделиш от времето си

Ще ти разкажем за някои недооценени филми, които си заслужават вниманието ти. Вземи си пуканки и се подготви да гледаш поне един от тях, когато имаш време

Всички знаем за вечните филмови класики и популярни блокбъстъри от последните години. Има обаче някои по-малко популярни филми, които си заслужават вниманието ти, въпреки, че вероятно не си чувал за тях.

Ще ти разкажем за някои недооценени филми, които си заслужават вниманието ти. Вземи си пуканки и се подготви да гледаш поне един от тях, когато имаш време

Виж още: 9 силни филми по действителен случай и как режиьорите промениха историите им

1. “Лесно момиче” (Une fille facile)

"Лесно момиче" (Une fille facile)
© An Easy Girl / Les Films Velvet

Тази драма ни отвежда в едно горещо лято във Френската Ривиера. Главната героиня във филма е Найма, скромно 16-годишно момиче, което мечтае да вземе диплома от престижен университет и да работи добре платена работа. Братовчедка ѝ София е напълно различна от нея. Тя е красиво момиче, което обича да се среща с различни мъже и знае как да очарова всеки. Тези две момичета ще се срещнат и ще тръгнат на пътешествие, което ги промени.

2. “Брачна история” (Marriage Story)

"Брачна история" (Marriage Story)
© Marriage Story / Netflix

Този филм на режисьора Ноа Баумбах разказва историята на двойка, която преминава през труден развод и борба за попечитество над малкия им син. Главните роли се изпълняват от Адам Драйвър и Скарлет Йохансон. Мнението и на зрители, и на критици е, че това е наистина дълбок и откровен филм.

3. Смъртта и животът на Джон Ф. Донован (The Death and Life of John F. Donovan)

Смъртта и животът на Джон Ф. Донован (The Death and Life of John F. Donovan)
© The Death and Life of John F. Donovan / Lyla Films

Този филм е посветен на Джон Ф. Донован, звездата от тийнейджърски сериал (забележително пресъздаден от Кит Харингтън). За да спаси кариерата си, актьорът е принуден да крие сексуалната си ориентация. Той намира утеха в кореспонденцията с феновете. След като пресата разбира за тази комуникация обаче, животът му започва да се разпада.

4. Фарът (The Lighthouse)

Фарът (The Lighthouse)
© The Lighthouse / Regency Enterprises

Робърт Патисън и Уилям Дефо са стопани на фар в този черно-бял филм на ужасите. Двамата мъже живеят на остров в изолация и трябва да се справят с най-големия страх в живота си – мрачна легенда за моряци, които оживяват.

На следващата страница ще ти разкажем за още по-малко популярни, но хубави филми, които си заслужават вниманието ти

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Loading…

0
9 навици на милиардерите, които е добре да усвоиш

9 навици на милиардерите, които е добре да усвоиш

20+ ретро снимки, разкриващи красотата на човешкото тяло

20+ ретро снимки, разкриващи красотата на човешкото тяло