in

12 филмови сцени, които актьорите искат да забравят като лош сън

Някои от най-популярните филмови сцени, които актьорите искат да забравят като лош сън и никога да не се връщат към тях

По време на работа актьорите често трябва да излизат от своята зона на комфорт и да разширят представите си за това какво биха могли да направят и какво не. Освен това те трябва да изглеждат естествено през цялото време, защото зрителите не трябва да подозират нищо. За да се потопят напълно в ролята си и да изглеждат убедително на екрана, те трябва да правят някои странни и понякога дори неприятни неща. Ето защо има филмови сцени, които актьорите искат да забравят като лош сън, веднага щом снимките приключат. Всички тези жертви обаче си заслужават, когато накрая филмът стане наистина добър и публиката го оцени.

Някои от най-популярните филмови сцени, които актьорите искат да забравят като лош сън и никога да не се връщат към тях

В края на статията сме ти оставили един интересен бонус, който показва, че секс сцените могат да бъдат и много забавни.

Виж още: 60 снимки зад кадър на твоите любими филми. Вече няма да гледаш по същия начин на тях

1. Шарън Стоун – „Първичен инстинкт“ (1992 г.)

Шарън Стоун - "Първичен инстинкт" (1992 г.)
© Basic Instinct / Canal+

Когато Шарън Стоун говори за известната сцена от „Първичен инстинкт“, тя казва, че тя е променила живота ѝ. Работата е там, че актрисата не е знаела как ще изглежда тази сцена, докато филмът не излиза на екран. Режисьорът Пол Верховен я убеждава да свали бельото си, първо, за да покаже превъзходството на героинята над мъжете и второ, за да привлече вниманието на хората в следващия кадър. Верховен също така ѝ обещава, че никой няма да види нищо в тази сцена. След премиерата на филма обаче Шарън Стоун остава шокирана и не знае какво да прави. Има слух, че тя дори зашлевила Верховен в лицето.

2. Тейлър Лаутнър – „Здрач“ (2008 – 2012 г.)

Тейлър Лаутнър - "Здрач" (2008 - 2012 г.)
© The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1 / Summit Entertainment

Добре сложеният Тейлър Лаутнър от „Здрач“ спечели много женски сърца с участието си в сагата. Във филма има много сцени, в които той трябва да покаже мускулестото си тяло, докато се трансформира в гигантски вълк. Актьорът обаче не приема много добре идеята, че трябва да бъде почти гол пред камерата. В едно от интервютата си Тейлър Лаутнър казва, че би предпочел изобщо да не сваля ризата си по време на снимки. Той би искал колегите му и зрителите да обръщат повече внимание на актьорската му игра, а не на мускулите му.

3. Кейт Уинслет – „Титаник“ (1997 г.)

Кейт Уинслет - "Титаник" (1997 г.)
© Titanic / Twentieth Century-Fox

Спомняш ли онзи момент от „Титаник“, когато Роуз отива при Джак и го моли да я нарисува гола? Както се оказва, за Кейт Уинслет е било доста трудно да заснеме тази сцена, защото се е срамувала от тялото си. Освен това тя се чувствала неловко да се съблече пред приятеля си Леонардо ди Каприо. Много от почитателите ѝ също така искали от нея автографи именно върху снимки от тази гола сцена, което я карало да се чувства още по-неловко. Кейт Уинслет казва, че вече отказва да се подписва върху подобни снимки, защото е майка на 3 деца и сериозна актриса.

4. Джим Кери – „Шут в г*за! 2“ (2013 г.)

Джим Кери - "Шут в г*за! 2" (2013 г.)
© Kick-Ass 2 / Universal Pictures

През 2013 г. Джим Кери изигра доста необичайната за него роля на супергероя Полковник Звезди и райета в „Шут в г*за! 2“. По-късно актьорът признава, че много се срамува от всички жестоки сцени, които се наложило да заснеме. Джим Кери намира подобно насилие за неприемливо, дори и да става въпрос за пародия в комедиен филм.

На следващата страница ще ти разкажем за още филмови сцени, които актьорите искат да забравят като лош сън

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Loading…

0
15+ снимки, уловили най-голямата грешка в живота на различни хора

15+ снимки, уловили най-голямата грешка в живота на различни хора

15+ причини да не вярваш на снимките в социалните мрежи

15+ причини да не вярваш на снимките в социалните мрежи