in ,

ЛюбовЛюбов НевероятноНевероятно СладкоСладко СмяхСмях ПолезноПолезно

Какво казва формата на носа ти за твоя характер

Забавен личностен тест, който ще ти каже какъв е твоят характер според формата на носа

Преди известно време, след извършено обстойно проучване, е установено, че в района на Европа и Средиземно море има 14 различни вида форма на носа. А дали типът на носа може да има някаква връзка с нашата личност? Вероятно не, но мисълта за това ни накара да помечтаем, какви личности бихме могли да бъдем според формата на носа.

Забавен личностен тест, който ще ти каже какъв е твоят характер според формата на носа

Виж още: 9 признака, че имаш силен характер

Все пак не забравяй, че сме създали този тест просто за забавленине и не приемай резултатите твърде сериозно. 😉

1. Римски нос

Римски нос
© BrightSide

Хората с този тип удължен нос с наклонен надолу връх са смели. Те имат способността да вземат решения и да мислят трезво над живота. Този тип хора са силно амбициознин и обичат предизвикателствата. Често се случва да просперират, когато достигнат средна възраст.

2. Къс нос

Къс нос
© BrightSide

Късият нос често се среща при хората с ниско самочувствие. Те често не са категорични, когато изказват мнение или са твърде затворени. Този тип хора в известна степен обичат свободата, но също така могат да бъдат и ревниви.

3. Орлов нос

Орлов нос
© BrightSide

Орловият нос показва, че човек има стратегическо мислене. Той е признак за предприемчива личност с много мисловна дейност и силна издържливост.

4. Плосък нос

Плосък нос
© BrightSide

Хората, които имат този тип малък нос с връх, насочен нагоре, който често прави ноздрите видими, са склонни да имат трудности да достигнат духовна и физическа зрялост. Те твърдят, че са добре запознати със света и хората като цяло, но всъщност са малко безотговорни, което може да ги постави в известни затруднения.

5. Божествен нос

Божествен нос
© BrightSide

Така нареченият божествен нос, известен също като райски нос, е подобен на плоския нос. Върхът обаче е вертикален и заоблен. Той често означава, че хората, които го имат, са склонни да бъдат практични, надеждни и балансирани.

6. Гръцки нос

Гръцки нос
© BrightSide

Хората, притежаващи гръцки нос, са склонни да мислят ясно и да бъдат толерантни. Те са постоянни в целите си и се считат за надеждни. Те могат да бъдат силни в изкуствата. Мъжете с гръцки нос обикновено работят в медиите. Жените обикновено работят за себе си или имат ангажимент като лични асистенти или модели.

Личностният тест продължава на следващата страница. Виж какво казва формата на носа ти за твоя характер

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Loading…

0
Кучетата разпознават лошите хора, доказва изследване

Кучетата разпознават лошите хора, доказва изследване

15+ объркващи снимки, които изискват обяснение

15+ объркващи снимки, които изискват обяснение