in

Как изглеждат героите от “Аватар” в реалния живот

Кои актьори изиграха героите от “Аватар”, как изглеждат в реалния живот и какво правят в годините след участието си във филма

Аватар” е филм, който много от нас помнят и харесват, не само заради невероятната история, но и заради целия фантастичен свят, създаден в него. Той беше толкова успешен, че разби боксофиса за времето си и се превърна в най-печелившата продукция, след като обиколи киносалоните по цял свят. Едва гогато се появи “Отмъстителите: Краят” през 2019 г., “Аватар” беше надминат в класацията на най-печелившите филми. Но как изглеждат героите от “Аватар” в реалния живот? Решихме да ти покажем истинските лица на актьорите зад техните фантастични образи.

Кои актьори изиграха героите от “Аватар”, как изглеждат в реалния живот и какво правят в годините след участието си във филма

Виж още: 11 актьори, които няма да видиш в една сцена никога

1. Зоуи Салдана – Нейтири

Зоуи Салдана е американска актриса от пуерторикански и доминикански произход. Освен в ролята на Нейтири, един от главните герои на “Аватар”, тя е участвала в “Кръстопът”, “Карибски пирати: Проклятието на черната перла” и “Стар Трек”. Именно избирането за ролята ѝ във визуалния шедьовър на Джеймс Камерън обаче дава огромен тласък на кариерата ѝ.

2. Сигорни Уийвър – Д-р Грейс Аугустин

Сигорни Уийвър прави своя актьорски дебют в модерната класика на Уди Алън – “Ани Хол”. След невероятната си роля тям, изгирана преди няколко десетилетия, тя за съжаление дълго време не получава шанса да разкрие таланта си в много други продукции. Днес тя е позната от филми като “Пришълецът”, “Хижа в гората”, “Ловци на духове”, “Отвлечен” и редица други.

3. Уес Стъди – Ейтукан

Уес Стъди е друг талантлив актьор, който се превъплащава в един от героите от “Аватар”. Той е от индиански произход и това не е без значение. Стъди се е посветил на това да играе образи, подчертаващи това наследство. Участвал е в “Последният мохикан”, “Джеронимо: Една американска легенда”, “Новият свят” и много други филми. В “Аватар” неговата роля е на племенен лидер, защитаващ ценностите и водещ съпротивата на местните.

4. Сам Уъртингтън – Джейк Съли

Сам Уъртингтън е сравнително непознат в Холивуд, преди появата си в “Аватар”. Подобно на много други актьори, той започва кариерата си с второстепенни роли. Въпреки това, Уъртингтън е близо до ролята на Джеймс Бонд в “Казино Роял” и неговите продължения. След това, през 2010 г., той играе Персей в “Сблъсъкът на титаните”, което остава една от най-запомнящите му се роли и до днес. Участва също в “Еверест”, “Колибата”, “Изгубени”.

На следващата страница ще ти разкажем за още от актьорите, дали образ на героите от “Аватар”

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Loading…

0
Фотоалбумите тогава и сега. Как се промениха времената...

Фотоалбумите тогава и сега. Как се промениха времената…

Различните видове усмивки и какво издават те за емоциите ни

Различните видове усмивки и какво издават те за емоциите ни