in

Как изглеждат героите от „Аватар“ в реалния живот

Кои актьори изиграха героите от „Аватар“, как изглеждат в реалния живот и какво правят в годините след участието си във филма

5. Мишел Родригес – Труди Чейкън

Виж още: Как изглеждат актьорите от “Властелинът на пръстените” днес

Освен с ролята си в „Аватар“ на Джеймс Камерън, Мишел Родригес е позната и от заглавия като „Бързи и яростни“ и „Заразно зло“. Тя достига световната слава, след като изиграва Ана Лусия Кортес в хитовия сериал „Изгубени“. В допълнение, тя озвучава героите в редица компютърни игри и анимационни филми.

6. Лаз Алонсо – Тсу’Тей

Лаз Алонсо е известен най-вече с работата си като актьор в Холивуд. Учи обаче и маркетинг и дори започва собствен бизнес с модни продукти. Вероятно го помниш от „От местопрестъплението: Маями“, „Леприкон: Обратно в гетото“ и „Константин“.

7. Дилийп Рао – Д-р Макс Пател

Дилийп Рао за съжаление не може да се похвали с много богата филмография. Той се е насочил предимно към късометражните филми и сериали. Участието му в „Аватар“ е едно от първите за него в голямото кино, а може би и най-запомнящото се. Друг популярен филм, в който Рао взима участие е „Генезис“ на Кристофър Нолан. Той се появява и във всички продължения на „Аватар“.

8. К.К.Х. Паундър – Мо’ат

К.К.Х. Паундър е позната най-вече с ролите си в сериали като „Блус на Хил Стрийт“ и „Досиетата Х“, както и други популярни заглавия от 80-те и 90-те. Някои от филмите, в които се е появявала са класики като „Ах, този джаз“, „Кафе „Багдад“ и други експериментални филми като „Колко е важно да бъдеш сериозен“.

Продължи към следващата страница, за да разбереш историите и на другите актьори, изгирали героите от „Аватар“

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Loading…

0
Фотоалбумите тогава и сега. Как се промениха времената...

Фотоалбумите тогава и сега. Как се промениха времената…

Различните видове усмивки и какво издават те за емоциите ни

Различните видове усмивки и какво издават те за емоциите ни