12 качества на всеки истински мъж, които впечатляват жените © Pexels
in

ГотиноГотино ЛюбовЛюбов НевероятноНевероятно СладкоСладко СмяхСмях ПолезноПолезно

12 качества на всеки истински мъж, които впечатляват жените

Жените могат да загубят ума си само по истински мъж. Кои са качествата, които трябва да притежаваш, за да бъдеш точно такъв

Женската логика е изключително трудна за разбиране. Нищо чудно, че е толкова трудно да си представи, кое е това, което търсят жените в един истински мъж. Кое е това, което печели сърцата на жените и ги кара да си загубят ума по някой мъж.

Това са 12-те качества на всеки истински мъж, които впечатляват жените

12. Мъжественост


Мъжествеността е комбинация от много други качества – твърдост, щедрост, смелост и благородство. Умните жени ценят тази комбинация от качества и не могат да устоят на мъжете, които я притежават.

11. Чувство за хумор


Доброто чувство за хумор е най-добрият ледоразбивач за недостъпни дами. Въпреки това обаче, трябва да се внимава с шегите, защото когато прекалиш с тях, може да не оставиш много добро впечатление. В крайна сметка ще се превърнеш в нищо повече от клоун за нея и просто няма да те взема на сериозно. Но ако имаш добро чувство за хумор, ти си късметлия. Жените свързват това качество с висока интелигетност.

10. Обгрижването и обръщането на внимание

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on


Всеки обича да му обръщат внимание и да се грижат за него. Жените не са по-различни. Те намират тези качества като чудесни характеристики за добрия баща на бъдещите си деца

9. Решителност и енергичност


Някои жени смятат, че мъжете трябва да са водещите във връзката и те да взимат решенията. Има жени, които не обичат да поемат отговорност и предпочитат мъжете да ги водят. Те не харесват мързеливи и бездушни мъже. Ако искаш да се превърнеш в магнит за тези жени, трябва да си много амбициозен и ентусиазиран.

8. Щедрост

A post shared by Gentleman’s Essentials (@gentlemansessentials) on


Щедростта не е непременно свързана с пари. Можеш да бъдеш щедър и в отношението си към една жена. Тази щедрост се проявява в опитите ти тя да се чувства добре. Когато поставяш нейните нужди пред своите. Можеш да бъдеш щедър и демонстрирайки любовта си и изразявайки положителни емоции.

7. Романтичност

A post shared by Ansel Elgort (@ansel) on


Жените просто не могат да устоят на романтичните мъже. Романтичният мъж може да превърне живота на жената в истински денонощен празник и да я накара да се чувства винаги обичана.

Коментари

Напиши коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Loading…

0
10 страшни снимки, които ще ти изкарат акъла

10 страшни снимки, които ще ти изкарат акъла

22 приказни места, където цветовете на природата са зашеметяващи

22 приказни места, където цветовете на природата са зашеметяващи