in ,

ЛюбовЛюбов

10 истории с Киану Рийвс, които ще те накарат да се влюбиш в него

Вдъхновяващи истории с Киану Рийвс, доказващи за пореден път, че освен страхотен актьор, той е и възхитителен човек

Киану Рийвс е преживял много трудни моменти. Вместо да се предаде обаче, той е успял да се изгради като по-силна личност и не спира да прави света около себе си малко по-добър. Киану не само дарява пари за различни каузи, но и помага по всякакъв начин на хора в нужда. Той е истински обичан от своите почитатели и е достоен пример за подражание. Хората, които са го срещали лично, разказват истории с Киану Рийвс, които само могат да те накарат да се влюбиш още повече в него.

Вдъхновяващи истории с Киану Рийвс, доказващи за пореден път, че освен страхотен актьор, той е и възхитителен човек

Виж още: Жените на известните актьори в Холивуд, срещнали истниската любов

1. Той изпитва изключително уважение към личното пространство на жените

Той изпитва изключително уважение към личното пространство на жените
© AXELLE/BAUER-GRIFFIN/East News

Почитателите му забелязват, че когато позира за снимки с негови приятелки жени, той се опитва да не ги докосва физически. Киану просто поставя ръка зад дамата, стараейки се да не я докосва и да нарушава нейното лично пространство.

Хората намират този жест за толкова мил, че дори наричат Киану Рийвс “крал на уважението”. Те не спират да му правят комплименти за това, че обръща толкова голямо внимание на тези подробности.

2. Той участва в множество благотворителни организации, но никога не изтъква това

Той участва в множество благотворителни организации, но никога не изтъква това
© Raymond Hall/GC Images/Getty Images

Киану Рийвс дарява милиони долари за детски болници и фондации за борба с рака, но е много скромен и дискретен в действията си. Отделно от това актьорът подкрепя множество благотворителни организации, опитвайки се да помогне за подобряването на качеството на живот на деца в неравностойно положение. Киану Рийвс финансира важни каузи като развитието на изкуствата, образованието, борбата с глада и активен в подкрепата за организации отстояващи човешките права и правата на животните.

Веднъж той обявява на търг 15-минутен разговор с него в приложението за видеоразговори Zoom. Основната идея на това не е просто да си побъбри с почитателите. Киану Рийвс всъщност работи с детската благотворителна организация Camp Rainbow Gold, на която дарява събраните средства, за да подпомогне децата, които се нуждаят от лечение.

3. Той е истински щедър

Той е истински щедър
© imago/Future Image/EAST NEWS

“Един приятел работи по декорите в киното. Не ги проектира, а е един от онези бедни пичове, които просто ги строят. Както и да е, той работеше по снимачната площадка на “Матрицата” и Киану чу за неговите семейни проблеми. Той му даде коледен бонус в размер на 20 000 долара, за да му помогне. Киану Рийвс беше един от малкото от екипа, които искрено се интересуваха от обикновените хора на снимачната площадка и ги поздравяваха просто така, без да изискват или очакват нещо. Той ги приемаше като равни и не гледаше на тях отвисоко, само защото професиите им са различни.”

kahi / reddit

4. Той винаги е джентълмен

Той винаги е джентълмен
© MEGA/Mega Agency/East News

Киану Рийвс проявява уважението си към жените не само докато се снима с тях. Веднъж той е заснет как е седнал в метрото и вижда жена с голяма чанта да се качва във влака. Актьорът не се поколебава да ѝ предложи мястото си. Видеото бързо се превръща във вайръл и кара всички да с влюбят още повече в него.

На следващата страница ще ти разкажем още вдъхновяващи истории с Киану Рийвс, разкриващи благородната личност зад големия актьор

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Loading…

0
Женското тяло е невероятно и тези факти го доказват

Женското тяло е невероятно и тези факти го доказват

Стегнат корем само за 4 седмици с 5 лесни упражнения

Стегнат корем само за 4 седмици с 5 лесни упражнения