13 известни актьори от 90-те. Виж как изглеждат те днес
in

ГотиноГотино ЛюбовЛюбов НевероятноНевероятно СладкоСладко СмяхСмях

13 известни актьори от 90-те. Виж как изглеждат те днес

Ще ти покажем как изглеждат някои от любимите ти известни актьори от 90-те днес и какво се случва с тях

Преди ерата на интернет, младите хора не се интересуваха от Instagram знамениторсти, а от актьори и актриси от любимите им телевизионни сериали и филми. А знаеш ли как изглеждат и с какво се занимават днес някои известни актьори от 90-те, които винаги ще помниш с ролите им някои от любимите ти филми и сериали?

Решихме да отговорим на този въпрос и ще ти разкажем какво се случва с някои известни актьори от 90-те днес

В края на статията ще намериш бонус – един от характерните и известни актьори от 90-те, чиято снимка ще породи в теб живи спомени.

1. Алисън Портър

Виж още: 60 снимки зад кадър на твоите любими филми.  Вече няма да гледаш по същия начин на тях

Алисън Портър
© Curly Sue / Warner bros. © iam_alisanporter / instagram.com

Ако не си чувал за филма “Къдравата Сю”, значи просто не си живял през 90-те. Алисън Портър играеше ролята на чаровно 10-годишно момиченце, но това не е нейната любима роля, тъй като през това време се снима и в други филми и сериали. След този емблематичен образ обаче, Портър изчезва от големия екран, след като прави няколко второстепенни други роли. Все пак тя обича сцената и решава, че това е нейното призвание.

По-късно тя се развива в областта на музиката и през 2016 година попада в отбора на Кристина Агилера в “Гласът на Америка”. През този сезон тя успява да спечели формата. Портър отдавна прави музика – има собствена банда и тя самата е автор на песни. Ето как малката Кърли Сю се превърна в истинска звезда. Сега Алисън продължава да развива музикалната си кариера, омъжена е и има две деца.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Alisan Porter (@iam_alisanporter) на

2. Кели Макгилис

Кели Макгилис
© Image supplied by Capital Pictures / EAST NEWS © Victoria Will / Invision / AP / East News

Най-известните й филми са от края на 80-те години. Тя участва спечелилия 2 оскара “Свидетел” заедно с Харисън Форд, но филмът, който я прави наистина известна е “Топ Гън”, където си партнира с Том Круз. Кели Макгилис има още около десетина роли, но скоро след това решава да прекрати кариерата си и да се посвети на семейството си.

През 2000-те тя играе в още няколко филма, телевизионни сериали и участва в няколко пиеси на Бродуей. Днес Макгилс, която има две големи дъщери, рядко се появява в публичното пространство.

3. Мег Райън

Мег Райън
© Addicted to Love / Warner bros. © AP / EAST NEWS

Мег Райън е звезда от много романтични комедии и драми от 90-те години. Феновете я обичат заради ролите й в “Безсъници в Сиатъл”, “Когато Хари срещна Сали”, “Имате поща”, “Болни от любов”, “Кейт и Леополд” и др. Кариерата й се развива изключително бързо, но през 2000-те години нещо се обърква и филмите й започват да получават лоши отзиви, а по-млади актриси започват да играят нейните роли.

Днес Мег Райън се появява на някои звездни събития и учатва в проекти като анимацията “Отвътре навън”, където дава гласът си на един от героите.

4. Кристофър Кастил

Кристофър Кастил
© Beethoven / Universal Pictures © Christopher Castile / twitter.com

Помниш ли това момче от “Бетовен” и “Стъпка по стъпка”? Той участва и в още няколко филми и сериали, но по-късно решава да прекрати кариерата си в киното. Кристофър Кастил завършва университета “Биола” в Калифорния и днес работи като учител по история.

В едно интервю Кристофър казва, че работата работата му като актьор е била много по-изтощителна, отколкото учителската. Той обича да преподава и да вижда лицата на учениците си всеки ден. Не е ли страхотно, че е успял да намери призванието си в живота?

5. Никол Том

Никол Том
© Beethoven / Universal Pictures © nicholletom / instagram.com

Никол участва в “Бавачката”, “Бевърли Хилс” и “90210”, но хората я помнят най-вече от ролята й в “Бетовен”. За разлика от колегата си Кристофър Кастил, тя не прекратява кариерата си. Никол Том продължава да работи като актриса, но напоследък няма много роли. Днес тя иглежда невероятно, а ако съдим от нейния Instagram и ролята й в “Бетовен” – Никол обича кучета. Тя има очарователен пудел и редовно качва снимки с него в интернет.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Loading…

0
20 снимки, които ще изпитат нервите ти

20 снимки, които ще изпитат нервите ти

20 шокиращи снимки на ужасяващи хора, които трябва да бъдат изселени на друга планета

20 шокиращи снимки на ужасяващи хора, които трябва да бъдат изселени на друга планета