in

5-те най-добри йонизиращи четки за коса за 2021

Използвайки йонизиращи четки за коса, добавяш йони към косата си, която има положителни и отрицателни заряди, променящи се в ежедневието

5-те най-добри йонизиращи четки за коса за 2021

Изминахме дълъг път от разресването на косата с широки четки до използването на ефективните и революционни йонизиращи четки за коса. Няма нищо лошо в използването на обикновени четки. Те са по-евтини, но ако непрекъснато получавате начупена коса, може би ще искате да помислите за промяна.

Казвам се Моника. Аз съм писател на блогове и треньор по успех на жените. Всички мои статии са за нови инструменти за стилизиране и продукти за коса. Преди да стана блогър, бях професионален фризьор и съм изпробвала всякакви четки.

Опитът, който натрупах по време на обучението си за лиценз, не само ме научи на важността да използвам правилната четка, но и ми даде шанс да проуча най-добрите четки за коса във всяка категория.

Йонизиращите четки за коса се различават само с едно нещо, те добавят йони към косата ти. Косата има положителни и отрицателни заряди, които обикновено се променят от ежедневните дейности. Сушенето например замества отрицателните заряди.

Топ 5 най-добри йонизиращи четки за коса

Някои от клиентите ми често не харесват косата си, но това не е тяхна вина. Когато имаш къдрава коса, вероятно ще си помислиш, че продуктите, които използваш, са дефектни.

Понякога обаче се нуждаеш от йонна четка за коса, за да я укротиш до съвършенство. По-долу подчертавам някои от най-добрите, които съм използвала по различни поводи и които биха били идеални за всеки.

1. Йонизираща четка Philips

Йонизираща четка Philips

Тази четка е най-добрият начин да придадеш обем на косата си, като същевременно се грижиш изцяло за  разцепените краища. Тя е една от най-добрите четки, които съм използвала и е чудесна както за професионална, така и за домашна употреба. Четката е много добре конструирана, което я прави лека за ръцете с отлично сцепление, така че няма плъзгания, които могат да завършат с катастрофа.

Четката е чудесна, когато искаш да постигнеш гладка и красива коса, която да се задържи повече от няколко часа. Разбира се, това зависи от косата ти, но въпреки това е отлична.

2. Йонна четка за коса: подобрена четка за изправяне на коса от MiroPure

Йонна четка за коса: подобрена четка за изправяне на коса от MiroPure

Ако нямаш време да разресвате и изправяте косата си, тогава тази йонна четка за изправяне MiroPure е идеална за теб. Това е четка „две в едно”, която е отлична за изправяне, навиване или просто разресване. Тази четка е чудесно решение, когато имаш нужда от бляскава коса, но не можеш да посетиш салон.

Четката използва нагревател с керамично покритие, който се залежда с отрицателни йони, така че косата ти изглежда отлично само след няколко разресвания. Предлага 16 настройки за топлина, които са отлични за различни стилове и типове коса. Топлината се разпределя равномерно върху тази четка.

Температурният диапазон на MiroPure е от 300 до 450 градуса по Фаренхайт. Обичам вградената термоустойчива ръкавица, която предпазна от изгаряне.

3. Paul Mitchell Pro Tools Express: най-добрата портативна йонна четка за коса

Paul Mitchell Pro Tools Express: най-добрата портативна йонна четка за коса

Това е препоръчителната четка, когато имаш фина или тънка коса, която обикновено е трудно да се разресва с помощта на стандартен гребен. Четката може да премахне всякакви къдрици, гарантирайки по-гладка и копринена коса за по-дълго. Кръглият дизайн на марката, има уникален експресионен комплекс, който помага за намаляване на статичността на косата!

С нагряването на основата на четката се постига бързо оформяне и разресване на косата.  Тази четка се отличава с дизайн на пчелна пита, който също осигурява поток от въздух, което е от съществено значение за създаване на баланс.

Но запомни, четините, които не са прави, винаги са по-добри, тъй като хващат всякакви неоформени косъмчета, като по този начин омекотяват и същевременно гарантират, че са изправени.

4. Revlon – четка-сешоар

Revlon – четка-сешоар

Много от моите клиенти често се сблъскват с трудности, когато става въпрос за използване на четка с горещ въздух, докато издухват косата си едновременно. В случай, че си начинаещ в използването на четката, ще се изправиш пред заплахата със заплетената коса, което е кошмар за първолаците. Четката-сешоар е много удобна за оформяне и изсушаване на косата едновременно, но ти трябва опит и време за постигане на професионални резултати.

Впечатлена съм от овалния дизайн, тъй като увеличава обема на косата чрез допълнително повдигане. Предлага 1100 вата, така че подайте достатъчно сила за изправяне на косата. Трите скорости, когато става въпрос за стилизиране, ще ви помогнат в бързото навигиране от обикновено изправяне до пълно издухване.

Основата на четката има няколко отвора за засилване на въздушния поток. Освен това има страхотен дизайн, който предотвратява попарване чрез използване на четката. Върхът остава студен, дори когато четката работи.

5. Изправяща четка 2.0, GLAMFIELDS

Изправяща четка 2.0, GLAMFIELDS

Четката за изправяне на коса е точно това, от което се нуждаеш, когато косата ти е лишена от йони, тъй като ти осигурява двоен ефект. В случай, че непрекъснато страдаш от суха и къдрава коса, това е полезен елемент, защото обвива във влага и изглажда всяка дива коса, като ти придава прекрасен и завършен вид.

Тя е идеална за ежедневна употреба, ако предпочитате четка за изправяне. Компактният и размер си заслужава да се спомене, че тя се вписва перфектно в багажа ти и тъй като е лека, няма да увеличи теглото нито обема на багажа ти. Предлага се и с аксесоари ръкавица, чанта за съхранение и щипки за коса.

В заключение

По-добри ли са? Заслужава ли си да използвате йонизиращи четки за коса?

Няма точен начин да определите коя четка е по-добра – обикновенната или йонизиращата. Всичко зависи от твоя тип коса. Със сигурност йонизиращата четка няма да ти навреди, а може единствено да подобри вида на косата ти!

Има ли значение формата и размерът на йонната четка?

Да, има. Би било непрактично да се използва широка четка на къса коса и обратно. Също така е по-управляем, когато формата е ергономична, тъй като е по-лесна за използване, но също така ти позволява да работиш по-бързо, тъй като ръката ти не се уморява толкова често.

Трябва ли да използвате електрическа йонна четка върху мокра коса?

Някои марки могат да кажат, че е добре да го направиш, но има няколко риска, свързани с влажна коса и електрически четки. Въпреки че може да не получиш токов удар, използването на четката върху мокра коса намалява живота ѝ, тъй като може да я повреди. За да бъдеш по-сигурна, най-добре подсуши косата си възможно най-добре, преди да използваш йонизираща четка.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Loading…

0
Най-дребнавите причини да скъсате. Лични истории, споделени в интернет

Най-дребнавите причини да скъсате. Лични истории, споделени в интернет

14 доказателства, че мързеливите хора са гениални

14 доказателства, че мързеливите хора са гениални