in

Кой изкара най-много пари от „Игра на тронове“?

Чудил ли си се, колко печелят актьорите в най-популярните сериали? Ще ти разкрием кой изкара най-много пари от „Игра на тронове“

„Игра на тронове“ се превърна в един от най-култовите сериали, за които хората дълго ще говорят. Финалът на сериала беше наистина спорен и някои фенове бяха толкова разочаровани, че подписаха петиция 8-ми сезон да бъде заснет отново. Авторът на историята Джордж Р. Р. Мартин обеща, че краят на книгите ще бъде различен от този на сериала. Има обаче и още нещо любопитно около продукцията, за кето ще ти разкажем в тази статия. Това е кой изкара най-много пари от „Игра на тронове“.

Чудил ли си се, колко печелят актьорите в най-популярните сериали? Ще ти разкрием кой изкара най-много пари от „Игра на тронове“

Виж още: 16 актьори от„Игра на тронове”, които няма да разпознаеш без грим

В края на статията има и интересен бонус, във връзка с това, кой изкара най-много пари от „Игра на тронове“.

15. Натали Емануел (Мисандей) – $1 милион

Натали Емануел (Мисандей) - $1 милион
© Wiese/face to face / FaceToFace / REPORTER © Game of Thrones / HBO

Георинята на Натали Емануел, Мисандрей, направи първата си поява в сезон 3 и почти незабавно спечели любовта на феновете. В продължение на 5 сезона, тя се превърна от робиня в дясната ръка на Денерис. За всички сезони Натали печели общо около $1 милион. Това е доста добър хонорар за актриса, която не играе главна роля.

14. Алфи Алън (Теон Грейджой) – $2 милиона

Алфи Алън (Теон Грейджой) - $2 милиона
© AXELLE/BAUER-GRIFFIN / East News © Game of Thrones / HBO

Теон Грейджой присъства в сериала още от първия сезон. През последния, той се променя много и от третостепенен персонаж, се превръща във второстепенен. В сезон 8 актьорът Алфи Алън получава около $100 хиляди на епизод, а за целия сериал печели общо около $2 милиона.

13. Конлет Хил (Лорд Варис) – $2 милиона

Конлет Хил (Лорд Варис) - $2 милиона
© Invision/Invision / East News © Game of Thrones / HBO

Лорд Варис е друг герой, който е част от „Игра на тронове“ още от първия сезон. Хонорарът на британския актьор Конлет Хил е около $100 хиляди на епизод за последните два сезона. За целия сериал, той печели общо около $2 милиона.

12. Гуендолин Кристи (Бриан от Тарт) – $3 милиона

Гуендолин Кристи (Бриан от Тарт) - $3 милиона
© ANGELA WEISS/AFP / East News © Game of Thrones / HBO

Според сайтът Celebrity Net Worth, английската актриса Гуендолин Кристи, която влиза в образа на Бриан от Тарт, е спечелила около $3 милиона за всички сезони. Това не е лоша сума, като се има предвид, че преди „Игра на тронове“ актрисата не се радва на особена популярност.

11. Иън Глен (Джора Мормон) – $3 милиона

Иън Глен (Джора Мормон) - $3 милиона
© ANGELA WEISS / AFP/East News © Game of Thrones / HBO

Джора Мормон, рицарят, който беше изгонен от Вестерос, е в сериала още от първи сезон. Въпреки това обаче той винаги е бил поддържащ персонаж. Това обаче не пречи на шотландският актьор Иън Глен да спечели около $3 милиона от „Игра на тронове”.

10. Айзък Хемпстед Райт (Бран Старк) – $4 милиона

Айзък Хемпстед Райт (Бран Старк) - $4 милиона
© ANGELA WEISS/AFP/East News © Game of Thrones / HBO

Айзък Хемпстед Райт беше само на 10 години, когато започна участието си в сериала в ролята на Бран Старк. Днес той има около $4 милиона в банковата сметка, спечелени от „Игра на тронове”. В последните два сезона, актьорът печели по $175 хиляди на епизод.

9. Софи Търнър (Санса Старк) – $6 милиона

Софи Търнър (Санса Старк) - $6 милиона
© ANGELA WEISS/AFP / East News © Game of Thrones / HBO

Санса Старк е един от ключовите персонажи в „Игра на тронове“и любимка на публиката. Първоначално актрисата Софи Търнър печели по $175 хиляди на епизод, но впоследствие хонорарът ѝ скача на $210 хиляди. В интервю за Harper’s Bazaar, Софи признава, че хонорарът ѝ е по-нисък от този на Кит Харингтън, но тя казва, че няма нищо против това, тъй като той има много повече екранно време, както и нощни снимки.

8. Мейзи Уилямс (Аря Старк) – $6 милиона

Мейзи Уилямс (Аря Старк) - $6 милиона
© Wiese / face to face / FaceToFace / REPORTER © Game of Thrones / HBO

Мейзи Уилямс отива на снимачната площадка като тийнейджърка. За 8 сезона хонорарът ѝ нараства от $150 хиляди до $210 хиляди на епизод. В едно интервю Мейзи разказва, как в началото на сериала просто е искала да изкара достатъчно пари за лаптоп. Сега тя може да си купи който лаптоп пожелае, защото е изкарала около $6 милиона от „Игра на тронове“.

Кой изкара най-много пари от „Игра на тронове“? Списъкът с най-богатите актьори в сериала продължава на следващата страница.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Loading…

0
19 редки снимки, които искаш да видиш поне веднъж в живота си

18 редки снимки, които искаш да видиш поне веднъж в живота си

21 мотивиращи истории на хора, които отслабнаха и започнаха изцяло нов живот

21 мотивиращи истории на хора, които отслабнаха и започнаха изцяло нов живот