10 креативни предложения за брак, разкриващи романтиката на 21-ви век
in ,

ГотиноГотино ЛюбовЛюбов НевероятноНевероятно СладкоСладко СмяхСмях

10 креативни предложения за брак, разкриващи романтиката на 21-ви век

Ще ти покажем някои от най-забавните и креативни предложения за брак, потвърждаващи, че и в наши дни са останали рицари, които ще направят всичко за тяхната принцеса

Предложението за брак е може би един от най-въздействащите и вълнуващи моменти в живота на всяка двойка. Някои хора приемат този ритуал наистина сериозно. Те проявяват завидно въображение и чувство за хумор, за да измислят истински креативни предложения за брак, които дълго да се помнят.

Ще ти покажем някои от най-забавните и креативни предложения за брак, потвърждаващи, че и в наши дни са останали рицари, които ще направят всичко за тяхната принцеса. Най-брилянтната от всички идеи те очаква в края на статията

Виж още: 18 двойки, доказващи, че любовта ни прави по-добри

10. Предложение с татуировка

Предложение с татуировка
© Brooke Wodark/ facebook.com

Вини Капалдо-Смит помолил приятелката си, Брук Водарк, да татуира крака му. Когато започнала работа, тя видяла, че той има нова татуировка, на която пише “Ще се омъжиш ли за мен?” и две празни квадратчета с за “Да” и “Не”. За щастие на Вини, Брук с удоволствие зачеркнала квадратчето с отговора “Да”.

9. Предложение с помощта на кит белуга

Предложение с помощта на кит белуга
© OneWithACollar/ Imgur.com

Този приятел от Чикаго е имал необичаен асистент за неговото предложение. Това бил кит белуга от местния аквариум, който донесъл кутийка с бележка в нея “Ще се омъжиш ли за мен?”. Всичко, което му оставало да направи е да даде пръстена на любовта на живота си и да чуе заветното “да”.

8. Предложение със сладолед

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Linnea (@lmcgaw88) on


Люк Мюнстергейгер поръчал специален сладолед за неговата приятелка Елс. На опаковката на сладоледа имало емоджита, които Люк и Елс обикновено си разменяли, а под тях пишело “Ще се омъжиш ли за мен?”. По-късно тя “случайно” открила предназначения за нея сладолед в супермаркета.

7. Хари Потър предложение

Хари Потър предложение
© hauntlife2590/ imgur.com

Този приятел решил да направи тематичен куест, базиран върху Хари Потър, на когото приятелката му била голям фен. “Когато свали маската, той ме попита, дали искам да бъда негова жена. Аз му отговорих с да и грозно се разплаках”, казва тя.

6. Предложение в библиотеката

Предложение в библиотеката
© ppaul9/ reddit.com

Американецът Пол Филипс поръчал специална книжка с картинки, разказваща историята на любовта им с неговата приятелка Ерика Рамос. Той скрил изненадата в местната библиотека. Когато двамата отишли там и Ерика видяла изненадата тя била истински щастлива да каже “да”.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Loading…

0
23 снимки на животни в идеалния момент, които ще те объркат

23 снимки на животни в идеалния момент, които ще те объркат

19 невероятни снимки, които ще те заблудят

19 невероятни снимки, които ще те заблудят