16 лоши навика, които ти пречат да си намериш гадже, въпреки че си добра партия © Pexels
in

СмяхСмях ПолезноПолезно

16 лоши навика, които ти пречат да си намериш гадже, въпреки че си добра партия

Чудиш се, защо само ти си нямаш гадже? Ето защо

Знаеш, че не си за изтърване. Мислиш, че изглеждаш добре. Въпреки това само ти си нямаш гадже. Задаваш ли си въпроса, защо ти се случва това? Прочети статията и може би ще намериш, къде е проблемът.

1. Отлагането

Виж още: Какво искат жените в леглото? 21 неща, които всеки мъж трябва да знае

Падаш си по някого? Не отлагай изпращането на текстово съобщение или поканата за среща за утре. Живей за момента.

2. Липсата на обратна връзка

Ако не отговаряш на съобщенията на този, по когото си падаш, той/тя лесно ще реши, че няма привличане от твоя страна. В крайна сметка ще спре да търси твоето внимание.

3. Успиването

Виж

Колкото повече време прекарваш в леглото, толкова по-малко време ти остава за контакти с други хора. Помисли за всички възможности, които пропускаш, само за да бездействаш.

4. Лъжата

Не лъжи, за да се харесаш на някого или за да улесниш живота си. Ще намериш някой, който да те харесва заради теб, но трябва да си отворен/а и честен/честна.

5. Оплакването

Виж още: 12 неща, които мъжът ти би искал да знаеш

Щастието е заразно. Нещастието също. Следователно, ако постоянно се оплакваш от нещо, ще отблъснеш всеки. Опитай да видиш хубавото в живота. Усмихни се за разнообразие.

6. Работохолизмът

Със сигурност твоите амбиции и цели са важни. Кариерата ти може да е всичко за теб. Но животът ти не може да се върти само около нея. Имаш нужда от разнообразие. Създай баланс между работа и свободно време.

7. Отмяната на уговорки

Не се отказвай от парти в последната минута, само защото не ти се приготвя. Застави се да отидеш. Срещни се с нови хора. Това може да е най-интересната вечер в живота ти напоследък. Може да е вечерта, в която да намериш твоето гадже.

8. Пиенето

Няма нищо лошо в забавлението. Но ако раздаваш телефонния си номер, докато си постоянно пиян, вероятността да има среща след това е много малка.

9. Комплексите

Не спирай да вярваш, че си заслужаваш и всеки би бил щастлив да те има. Колкото повече увереност излъчваш, толкова повече хора ще привличаш.

10. Непрекъснато изпращане на текстови съобщения

Не си пиши с най-добрия приятел, докато си на среща. Не стой в социалната мрежа, докато си на парти. Не позволявай на онлайн животът да замести реалния.

11. Гледането на телевизия

Постоянното гледане на филми за възрастни води до изграждане на нереалистична представа за интимните отношения. Постоянното гледане на сапунени опери води до изграждане на нереалистична представя за отношенията между партньорите. Реалният живот не може да се сравнява с телевизионно шоу.

12. Пушенето

Някои хора тотално изключват пушачите от списъка с евентуални партньори. Видят ли те да пушиш или да употребяваш наркотици, нямаш шанс.

13. Ниската хигиена

Не са ти нужни скъпи модни дрехи, за да привлечеш чуждо внимание. Но ежедневното къпане е задължително. Мазната коса никога не е секси.

14. Клюките

Никой не иска да има връзка с някого, на когото не може да се има доверие. Някой, който ти се усмихва, а после те критикува зад гърба ти. Ако обичаш да разпространяваш клюки, хората няма да искат да имат общо с теб.

15. Песимизмът

Ако си негативно настроен/а, няма как да разбереш, че твоето бъдеще гадже се е появило. Вместо това ще мислиш за всички варианти, в които евентуалната ви връзка би потръгнала зле.

16. Самохвалството

Не се дръж надменно с всички заобикалящи те хора. Отнасяй се с уважение към тях и те ще ти отвърнат със същото.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Loading…

0
15 фитнес модела показват колко лесно е да измамиш със страхотно тяло в Инстаграм15

15 фитнес модела показват колко лесно е да измамиш със страхотно тяло в Инстаграм

5 интригуващи места, които няма да можеш да посетиш

5 интригуващи места, които няма да можеш да посетиш