12 мъжки качества, които могат да разтопят женското сърце
in ,

ГотиноГотино ЛюбовЛюбов НевероятноНевероятно СладкоСладко СмяхСмях

12 мъжки качества, които могат да разтопят женското сърце

Ще ти разкрием най-важните мъжки качества, на които жените обръщат внимание и не могат да устоят

Лоялността, надеждността и честността са сред най-желаните мъжки качества според Ranker. За съжаление е много трудно да забележим тези особености в човек, когото срещаме за първи път. За сметка на това имаме нужда от само една пета от секундата за да се влюбим, след като погледнем някого. След това химикалите, предизвикващи еуфория, се освобождават в мозъка и успяват да засегнат 12 области в него.

Ще ти разкрием най-важните мъжки качества, на които жените обръщат внимание и не могат да устоят. Може и да не си съгласен с някои от тях, но не забравяй, че те са научно доказани. Готов ли си да разбереш истината?

Виж още: 8 неща, на които всеки баща трябва да научи сина си

1. Накарай жената да се смее

Накарай жената да се смее
© Universal Pictures

Жените харесват мъже, с които могат да се забавляват. Според направено изследване, доброто чувство за хумор прави мъжа да изглежда по-креативен и интелигентен. Този фактор води до по-голям успех във връзките.

2. Демонстрирай просоциално поведение

Демонстрирай просоциално поведение
© Gaumont

Учените казват, че хора, които често се ангажират с просоциално поведение, имат по-големи шансове да започнат стабилна връзка в рамките на една година. Това означава, че жените предпочитат за дългосрочни отношения алтроистични мъже, които правят добри дела.

3. Изглеждай като човек с висок статус

Изглеждай като човек с висок статус
© Paramount Pictures

Често чуваме, че парите не са ключът към щастието, но според едно проучване това не е съвсем вярно. То показва, че жените предпочитат мъже с “висок статус”, притежаващи скъпи апартаменти и коли, в сравнение с обикновените.

4. Изглеждай по-възрастен

Изглеждай по-възрастен
© Steve Ross/Capital Pictures/EAST NEWS

Хората казват, че мъжете изглеждат по-добре с възрастта. Но някой знае ли защо? Дали бръчките стоят добре на мъжкото лице или всичко се дължи на мъдростта и опита, които разтапят женското сърце? Най-накрая имаме отговора. Оказва се, че това, което най-много привлича жените в по-възрастните мъже е житейският опит, който дава възможност за натрупване на ресурси и контрол над тях.

5. Остави известна несигурност

Остави известна несигурност
© Warner Bros.

Шехар Капур е казал: “Аз съм посветил живота си на несигурността. Сигурността е смърт за мъдростта, мисълта и творчеството.” Това се оказва напълно вярно в отношенията между двата пола. Оказва се, че когато една жена не е сигурна мъжът я харесва или не, тя е много по-привлечени от него, ако е уверени в чувствата му.

6. Вземи си куче

Вземи си куче
© 20th Century Fox

Да имаш куче означава, че можеш да се грижиш за друго същество и да изграждаш дългосрочни отношения. Интересно е, че дори мъже, които търсят краткосрочни отношения, могат да станат обект на интерес сред жени, искащи семейство, ако имат куче.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Loading…

0
20+ весели ваканционни снимки, които няма как да бъдат забравени

20+ весели ваканционни снимки, които няма как да бъдат забравени

18 илюстрации, разкриващи как модерните технологии влияят върху живота ни

18 илюстрации, разкриващи как модерните технологии влияят върху живота ни