in

8 начини да гориш калории, по-ефективни от бягането

Открихме 8 начини да гориш калории, които са по-ефективни от бягането, когато решиш да се отървеш от излишните килограми

4. Каране на колело – 614 калории

Виж още: 12 лесни упражнения за отслабване в домашни условия

Каране на колело
© BrightSide

Изгарянето на калории при карането на колело, подобно на бягането, има много общо с интензивността на тренировките. Добавянето на периодични сприннтове по време на карането може да бъде много ефективно. Освен, че е добра кардио тренировка, която в същото време има ползи за мускулите, това е и удобен и екологичен начин на придвижване.

5. Степ-аеробиката – 372 калории

Степ-аеробиката
© BrightSide

Аеробиката е едно от най-ангажиращите занимания във фитнес залите. Обикновенон е придружена и от музика за повдигане на настроението. Тези упражнения са не само добри за изгаряне на мазнините, но и за подобряване на твоето сърдечно-съдово здраве. Тъй кто степ-аеробиката не натоварва ставите, тя е добра тренировка за хора с остеопения и остеопороза.

6. Елиптична тренировка – 335 калории

Елиптична тренировка
© BrightSide

Елиптичните тренажори осигуряват добри възможности за упражняване на цялото тяло. Те оформят долната част на тялото (прасци, бедра, седалищни мускули) и горната част на тялото (ръце, гръб и гърди). Тъй като това са упражненния с по-ниско ннатоварване, те са добър вариант за жени, които искат да влязат във форма след бременност.

Продължи към следващата страница за още начини да гориш калории, по-ефективни от бягането

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Loading…

0
4 начина да познаеш, че някой лъже

4 начина да познаеш, че някой лъже

21 зашеметяващи снимки, които ще те накарат да ахнеш

21 зашеметяващи снимки, които ще те накарат да ахнеш