in

ГотиноГотино ЛюбовЛюбов НевероятноНевероятно СладкоСладко ПолезноПолезно СмяхСмях

Топ 7 на най-бързите коли в света – брилянтен дизайн и скорост

Класираме най-бързите коли в света. Гледай внимателно, защото ако мигнеш, ще ги пропуснеш!

Това е състезание за издържливост и скорост. Това е зрелищна тръпка. Най-бързите коли в света предлагат по нещо за всеки. Факт е, че всяка година автомобилите стават все по-бързи и футуристични, а борбата за званието “най-бързата кола в света” става все по оспорвано.

Модерните автомобили са по-леки, елегантни и мощни откогто и да било. Най-високите скорости са далеч над предишния “златен праг” от ~ 480 км / ч. Най-новите хиперавтомобили и суперавтомобили са произведение на изкуството на 4 гуми.

Класираме най-бързите коли в света. Гледай внимателно, защото ако мигнеш, ще ги пропуснеш!

Виж още: 20 от най-луксозните неща в Дубай, които ще те накарат да въздъхнеш

7. Hennessey Venom GT: 434 км / ч

Hennessey Venom GT
© luxe.digital

Проектирането и разработването на този автомобил отнема цели две години. Създадени са едва 29 бройки на скромната цена от 1,2 милиона долара.

Самият суперавтомобил е разкошенс с плавни извивки и хармонично, създадено от ултра леки въглеродни влакна. Hennessey Venom GT прилича на дива котка, готова да скочи напред всяка секунда.

И това е скок – Venom GT достига максимална скорост от 434 км / ч и достига ускорение от 0 до 100 км / ч за 3,05 секунди.

6. Bugatti Chiron Super Sport 300+: 483 км / ч

Bugatti Chiron Super Sport 300+
© luxe.digital

Bugatti е наложен бранд в луксозните хипер автомобили от години. Chiron Super Sport 300+ има претенции за злава, която ще остане в историята. Това е първата кола, преминала бариерата от 483 км / ч.

Bugatti Chiron Super Sport 300+ представлява безупречен баланс между форма и функционалност, аеродинамика и естетика. С ускорение от 0 до 100 км / ч за 2,4 секунди, този автомобил със сигурност притежава скорост и стил, достойни за класацията.

5. Hennessey Venom F5: 484 км / ч

Hennessey Venom F5
© luxe.digital

Името на този автомобил е препратка към най-бързото торнадо. Естествена природна сила, на която Hennessey Venom F5 подражава с огромната си мощ и невероятни скорости.

Под капака на Venom F5 има близо 2000 конски сили. Това дава на този модел онова, от което се нуждае, за да достигне максимална скорост от 484 км / ч. Ускорението му е също толкова впечатляващо, тъй като достига от 0 до 100 км / ч за по-малко от 2 секунди.

Създаден, за да помогне на Hennessey да счупи световния рекорд, което преди това брандът направи с GT, F5 е надграден със стил, ексклузивност, цена и скорост. Произведени са само 24 бройки, а цената на всяка е 1,6 милиона долара. Ярко жълтият цвят и въглеродните влакна са просто емблематични за тази марка.

4. Bugatti Bolide: 498 км / ч

Bugatti Bolide
© luxe.digital

Bugatti Bolide е лека хиперкола, която демонстрира богатия обхват на бранда по отношение на красота, мощност и иновации. Този модел демонстрира на какво е способен двигател W-16. Освен това автомобилът съчетава футуристични форми и лекота, стоейки само на метър от земята. Максималната скорост на Bugatti Bolide е 498 км / ч при ускорение от 0 до 100 за 2,17 секунди.

Продължи към следващата страница, за да видиш топ 3 на най-бързите коли в света

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Loading…

0
20 брилянтни изобретения, които могат да променят живота ти

20 брилянтни изобретения, които могат да променят живота ти

11 странни факти за Ким Чен Ун

11 странни факти за Ким Чен Ун