11 от най-харесваните мъже в Холивуд, преди да станат известни
in ,

СладкоСладко

11 от най-харесваните мъже в Холивуд, преди да станат известни

Не можахме да повярваме, когато видяхме някои от най-харесваните мъже в Холивуд, преди да станат известни и да завладеят сърцата на милиони

В детството си Брус Уилис е бил много срамежлив и дори е заеквал. Дуейн Джонсън-Скалата е страдал от надномерно тегло. Всеки един от най-харесваните мъже в Холивуд, за които ще ти разкажем има своя собствена уникална история. Някои от тях просто пораснаха и съзряха, а други работиха наистина упорито, за да си проправят пътя от не особено популярни млади мъже до холивудски легенди. Всички те обаче доказват простата истина, че не се раждаш герой, а можеш да станеш такъв. Зад всяка история на успеха стои много воля и упорит труд.

Не можахме да повярваме, когато видяхме някои от най-харесваните мъже в Холивуд, преди да станат известни и да завладеят сърцата на милиони

Виж още: Жени от целия свят избраха най-красивите мъже. Ето ги и 20-те победители

11. Дуейн Джонсън-Скалата

Дуейн Джонсън-Скалата
© therock / instagram © mago / Future Image / EAST NEWS

Американският кечист и актьор Дуейн Джонсън, известен още като Скалата, беше обявен от списание People за най-сексапилният мъж през 2016 г. Джонсън обаче не винаги е изглеждал така, както днес. Актьорът обича да споделя свои снимки от детството в Instagram, както и миймове със забавни коментари.

10. Райън Гослинг

Райън Гослинг
© Young Hercules / Renaissance Pictures © Serge Arnal / Starface / East News

След ролята си в “Тетрадката”, Гослинг спечели сърцата на милиони жени по целия свят и се превърна в истинска холивудска звезда. Той започва кариерата си на 12-годишна възраст, когато се явява на прослушване за шоуто “Клубът на Мики Маус”. След това той прави няколко телевизионни сериали за тийнейджъри, включително и “Младия Херкулес”.

9. Джейсън Момоа

Embed from Getty Images

Джейсън Момоа
© David Acosta/Image Press Agency / BWP Media / East News

Като млад Момоа работи като модел на Хаваите и е наистина очарователен. Но в снимките му от тогава трудно ще разпознаеш Аквамен от “Вселената на Ди Си” или Хал Дрого от “Игра на тронове”. Белегът на лявата му вежда, който го прави да изглежда още по-сериозен и строг е в следствие на сбиване в бара, при което е бил ударен с халба в лицето.

Това не е единствената ситуация, която повлиява върху външния вид на Джейсън Момоа. Преди да започне снимките на “Конан Варварина”, той казва на негов приятел, че героят му ще изглежда по-убедително, ако носът му е счупен. Без много да му мисли, приятелят му го удря и чупи носа му.

8. Джейк Джилънхол

Embed from Getty Images

Джейк Джилънхол
© Sipa USA / Sipa USA / East News

Джейк Джилънхол е в киноиндустрията от 11-годишна възраст. Ето защо зрителите може би го помнят още като дете с невинен поглед или непохватен тийнейджър. Днес Джейк е много харизматичен, изглежда добре и е невероятно талантлив.

7. Брус Уилис

Брус Уилис
© KDNPIX.COM / East News © Mary Evans Picture Library / East News

В детството си Брус Уилис е имал проблем със заекването. Когато бил притеснен, той буквално не успявал да се изкаже. За да се пребори с този проблем, Уилис става част от курс по актьорско майсторство. Именно сцената му помага да се справи с проблема и да се превърне в едно от най-готините момчета на Холивуд.

6. Брад Пит

Embed from Getty Images

Брад Пит
© C. Kasady / PacificCoastNews / EAST NEWS

Този русокос, синеок красавец с очарователна усмивка изглежда много добре и в младежките си години. С възрастта обаче Пит става още по-харизматичен и зрял. Ето защо той продължава да е сред най-харесваните мъже в Холивуд.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Loading…

0
20+ снимки, които ще те накарат да не вярваш на очите си

24 снимки, които ще те накарат да не вярваш на очите си

Лицата на предците ни, както никога не си ги виждал

Лицата на предците ни, както никога не си ги виждал