11 от най-харесваните мъже в Холивуд, преди да станат известни
in ,

СладкоСладко

11 от най-харесваните мъже в Холивуд, преди да станат известни

Не можахме да повярваме, когато видяхме някои от най-харесваните мъже в Холивуд, преди да станат известни и да завладеят сърцата на милиони

5. Джордж Клуни

Виж още: 20+ снимки на мъже, които стават по-атрактивни с възрастта

Джордж Клуни
© Michael Ochs Archives / Stringer / Getty Images © Xavier Collin / Image Press Agency / BWP Media / East News

Джордж Клуни е успешен, богат и известен. Той има красива съпруга и чар в изобилие. Не винаги обаче нещата са изглеждали така за Клуни. В детството си той страда от увреждане на лицевия нерв, известно като парализа на Бел. В следствие на него половината му лице се парализира и той не е в състояние да отвори очите си. Като малък Джордж Клуни често е обект на подигравки от страна на съучениците си, които го наричат Франкенщайн.

За щастие той успява да се пребори с проблемите си и от 21-годишна възраст започва да ходи по много прослушвания за филми в Холивуд. Той също е от мъжете, които изглеждат все по-добре с годините и сребърните коси му стоят далеч по-добре от младежките тъмни къдрици.

4. Джъстин Тимбърлейк

Джъстин Тимбърлейк
© EVERETT COLLECTION / East News © Invision / East News

Джъстин Тимбърлейк, също като Райън Гослинг, започва кариерата си от “Клубът на Мики Маус”. След като спира да се снима в шоуто, на 14-годишна възраст, той сформира група заедно с още няколко момчета. Тогава той Тимбърлейк залага на русите къдрици, но днес определено изглежда по-добре.

3. Робърт Дауни Джуниър

Робърт Дауни Джуниър
© Barry King / Contributor / East News © LFI / Photoshot / East News

Робърт Дауни Джуниър е актьор с изключителна харизма и ясно изразен стил. Той не веднъж оглавява класациите за най-привлекателни мъже, но не винаги е изглеждал така, както днес. Въпреки предишния си външен вид, той все пак успява да спечели сърцето на Сара Джесика Паркър!

2. Крис Прат

Embed from Getty Images

Крис Прат
© Amblin Entertainment / China Fil / Collection Christophel / East News

В тийнейджърските си години бъдещият актьор, който ще изиграе главните роли в “Джурасик свят”, “Пътници” и “Пазители на Галактиката”, харесва борбата в свободен стил, въпреки че не изглежда точно като борец. По-късно той започва да работи усилено върху своя външен вид и тялото си и днес изглежда изключително добре.

1. Киану Рийвс

Киану Рийвс
© George Rose / Contributor / Getty Images © AFP / EAST NEWS

В детството си бъдещата холивудска звезда е диагностициран с дислексия. Освен това той е много срамежлив. Рийвс признава, че продължава да се бори с тези проблеми, но това не се отразява на факта, че днес има милиони почитатели по целия свят.

Според теб кой от тези актьори е претърпял най-удивителна трансформация? Кажи ни какво мислиш в коментарите

Сподели статията във Facebook и покажи на всички как са изглеждали някои от най-харесваните мъже в Холивуд, преди да станат известни

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Loading…

0
20+ снимки, които ще те накарат да не вярваш на очите си

24 снимки, които ще те накарат да не вярваш на очите си

Лицата на предците ни, както никога не си ги виждал

Лицата на предците ни, както никога не си ги виждал