in ,

ГотиноГотино СладкоСладко СмяхСмях ПолезноПолезно

12 звезди, които намериха любовта, след като дълго бяха сами

Можеш да срещнеш твоята половинка по всяко време в живота. Ние ще ти докажем това с примера на тези звезди, които намериха любовта в по-късен етап от живота си

5. Елтън Джон

Виж още: 15 двойки звезди, които си приличат като близнаци

Елтън Джон
© AFP / EAST NEWS

Елтън Джон среща дългогодишния си партньор Дейвид Фърниш, когато вече е на 46 години. Двамата се запознават на вечеря през 1993 г. и веднага се заинтересуват един от друг. По това време Джон е спрял алкохола от 3 години и се бори да възстанови живота си. Двамата се женят през 2014 г., когато Елтън Джон е на 67.

6. Гуинет Полтроу

Гуинет Полтроу
© gwynethpaltrow/Instagram

Гуинет Полтроу се среща с Брад Фалчук, когато гостува в хитовото телевизионно шоу Glee. Брад е един от продуцентите на предаването. Двамата се събират, след като Гуинет се развежда с Крис Мартин след 10 години брак. Те се сгодяват през 2017 г. и се женят, когато Гуинет Полтроу е на 46.

7. Ванеса Уилямс

Ванеса Уилямс
© vanessawilliamsofficial/Instagram

Певицата и бивша Мис Америка Ванеса Уилямс среща съвсем неочаквано пенсионирания счетоводител Джим Скрип в Египет. Когато се запознават, тя усеща, че Скрипт може да бъде солиден модел за подражание на децата ѝ и да подкрепи кариерата ѝ. Понякога е нужно да минем по много обиколни пътища, за да намериш правилния.

8. Уорън Бейти

Уорън Бейти
© LONG / LFI / EAST NEWS

Уорън Бейти се славеше като бохем, който излизаше с много жени – от Мадона до Даян Кийтън. Накрая той намери щастието в лицето на Анет Бенинг. Той я избира са филма си “Бъгси” през 1991 г. и след като се влюбват, се женят година по-късно. По това време Бейти е на 55.

На следващата страница ще ти покажем още звезди, които намериха любовта на по-късен етап от живота си

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Loading…

0
Разбери кое полукълбо на мозъка те ръководи в живота

Разбери кое полукълбо на мозъка те ръководи в живота

15 снимки, които развихрят въображението

15 снимки, които развихрят въображението